Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των τριών αρχηγών – Παραμένουν τα προβλήματα

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των τριών αρχηγών. Παραμένουν τα προβλήματαΟλοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση (Α. Σαμαράς, Ε. Βενιζέλος, Φ. Κουβέλης) στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να αφήνει να εννοηθεί εξερχόμενος από τη σύσκεψη ότι παραμένουν τα προβλήματα, όπως παραμένει όμως σε ισχύ και η στρατηγική συμφωνία για τον σχηματισμό της συγκυβέρνησης.
«Τα προβλήματα είναι πολλά μεγάλα και είναι ακανθώδη» τόνισε ο κ. Κουβέλης, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ......
συζήτηση αφορούσε τον στρατηγικό σχεδιασμό όσων συνιστούν υποχρεώσεις της χώρας. Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν έγινε εξειδικευμένη συζήτηση για τα μέτρα και την επιμήκυνση, αλλά στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού «βεβαίως είναι η επιμήκυνση» όπως έχουν συμφωνήσει τα τρία κόμματα για τον σχηματισμό συγκυβέρνησης. Για μία ακόμη φορά επίσης ο κ. Κουβέλης έθεσε το ζήτημα ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα. « Δεν υπάρχουν διαφωνίες είμοιαστε απολύτως σύμφωνοι» ανέφερε επίσης ο κ. Κουβέλης.
Ο κ. Βενιζέλος, αποχωρώντας επίσης από το Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε ότι διαμορφώνεται ένα «συνολικό στρατηγικό πλαίσιο για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση», που σημαίνει κατά τον ίδιο ότι πρέπει να ανασχεθεί η ύφεση, να προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις όπως και η προσαρμογή, η οποία όμως , συμπλήρωσε, «πρέπει να λάβει υπόψη ότι η ύφεση είναι δυστυχώς πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι είχε υπολογισθεί».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε όμως και ζήτημα αναδιάρθρωσης του χρέους ουσιαστικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε τη μείωση του βάρους της ονομαστικής τιμής του χρέους».
Όπως επίσης ανέφερε, «επί τη βάσει αυτών αγωνιζόμαστε , αλλά δεν μπορούμε να συζητούμε μόνοι».
Ο κ. Βενιζέλος για μία ακόμη φορά εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι «επιχαίρει στο αδιέξοδο» και ότι «αυτό δε νομίζω ότι είναι μία εθνική θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ