Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
        Καταγγέλλουμε απερίφραστα την εισβολή των ΜΑΤ στην Χαλυβουργία κατόπιν εντολής της Κυβέρνησης  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ προκειμένου να καμφθεί ο ηρωικός Αγώνας της Χαλυβουργίας.
        Η επίθεση αυτή δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις της άρχουσας τάξης και των εκπροσώπων της απέναντι στην εργατική τάξη.
        Μάλιστα το άθλιο επιχείρημα που αναφέρθηκε από τον πρωθυπουργό για το «Ιερό δικαίωμα της εργασίας», προσβάλει βάναυσα την αξιοπρέπεια των 1.500.000 ανέργων και ......
όλων αυτών που είναι σε επισφαλή εργασία, σαν αποτέλεσμα των πολιτικών που οι μέχρι σήμερα κυβερνώντες εφάρμοσαν.
        Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά σε όλες τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον αγώνα των Χαλυβουργών.

Όταν η επίθεση δυναμώνει η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.    
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ