Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Πρόεδρος Κοινότητας Καινουργίου και χειριστής σκαπτικού!

Στο αυτόφωτο οδηγήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καινουρίου Κώστας Κεχαγιάς και ο Χειριστής σκαπτικού μηχανήματος.
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν χθές ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καινουρίου Κώστας Κεχαγιάς και ο Χειριστής Σκπτικού Μηχανήματος.
Το σκαπτικό μηχάνημα σε συνεννόηση του Δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτελούσε έργα καθαρισμού στις εκβολές του κεντρικού ανοιχτού ρέματος στην Παραλίμνια περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο Καινούργιο δίπλα από κατάστημα μαζική εστίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες (εδώ) μετά από επώνυμη καταγγελία ότι το μηχάνημα διαμορφώνει την κοίτη του ρέματος ο Πρόεδρος της Κοινότητας και ο Χειριστής οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο για να μείνουν αργότερα ελεύθεροι καθώς διέθεταν τις νόμιμες άδειες για τις εργασίες.
Πάντως πέρα από το περιστατικό αυτό η περιοχή και ...... τα ρέματα στο χωριό (Πίνας, κεντρικό, Λιγόρεμα-περιοχή καλαμάκια)  έχουν εξελιχθεί σε εστίες μόλυνσης! Αποσπασματικές παρεμβάσεις για μικροεξυπηρετήσεις κ.α. δεν δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης στη περιοχή απο τα αστικά, αγροτικό-κτηνοτροφικά κ.α βιοτεχνικά απόβλητα... 
Που να υπάρξει σχεδιασμός για αναβάθμιση και ήπια διαχείριση του τοπίου. Εδώ ισχύει, όποιος μπαζώσει πρώτος! Φυσικά δεν είδε κανένας τίποτε...
Φίλοι Καινουργιώτες καληνύχτα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ