Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Ο Μανώλης Αγγελάκας Γραμματέας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιουνίου


Ο πρώην πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ και τέως δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος, με έντονη εσωκομματική δράση στη Νέα Δημοκρατία, είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιουνίου τοποθετήθηκε ο Μανώλης Αγγελάκας, πρώην ευρωβουλευτής, Γραμματέας Οργανωτικού και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών στις τελευταίες εκλογές, στην .....
Περιφέρεια Αιγαίου η Χριστιάνα Καλογήρου, πρώην βουλευτής και στέλεχος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στην Περιφέρεια Κρήτης ο πρώην βουλευτής Γιώργος Δεικτάκης.
Στις υπόλοιπες Περιφέρειες τοποθετήθηκαν, στη Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα η Καλλιόπη Γερακούδη, στην Ήπειρο-Δυτική Μακεδονία ο Ηλίας Θεοδωρίδης και στη Μακεδονία-Θράκη ο Θανάσης Καρούντζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ