Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ

Ανδριόπουλος Ιωάννης  M.Sc., Ph. D
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου.
Πρόεδρος Τ.Ο. Αγρινίου Νέας Δημοκρατίας.
 Αγρίνιο   23/07/2012
Παιδική χαρά πίσω από την πυροσβεστική υπηρεσία. Οι κούνιες της εικόνας με το μεταλλικό σκελετό απλά πλέον δεν υπάρχουν… κοιτάξτε στο βάθος δεξιά την τραμπάλα…
Μνημεία αδιαφορίας και εγκατάλειψης από το Δήμο Αγρινίου, μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν οι παιδικές χαρές που βρίσκονται στην Δημοτική κοινότητα Αγρινίου.
Οι διαμαρτυρίες που δέχομαι για την άσχημη κατάσταση που βρίσκονται οι παιδικές χαρές στο δήμο Αγρινίου από τους απλούς δημότες - γονείς είναι πάρα πολλές. 
Επίσης η παιδική χαρά πίσω από την πυροσβεστική υπηρεσία. Οι κούνιες της εικόνας με το μεταλλικό σκελετό απλά πλέον δεν υπάρχουν…
Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μου ως σύμβουλος, στην δημοτική κοινότητα Αγρινίου για πραγματική  συντήρησή τους αντιμετωπίζω την παγερή αδιαφορία σε πράξεις του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αγρινίου.
  Οι τραμπάλες…
Οι παιδικές χαρές μου δίνεται η εντύπωση ότι αντιμετωπίζονται εντελώς αδιάφορα από τον Δήμο μας και το δήμαρχο κ. Π. Μοσχολιό.
Είναι δε προκλητική η πλημμελή συντήρησή τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και θέματα ασφάλειας για τα μικρά παιδιά,  καθώς και η παντελή απουσία φύλαξής τους με συνέπεια τις συνεχεία φθορές.
Η βρύση…στην υγειά μας…
Προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν, όπως μου λένε και πολλοί γονείς , με την παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά ίσως με την γενικότερη φιλοσοφία του δήμου απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειες.
Η είσοδος… η πόρτα που είναι . . . κοιτάξτε και την ταμπελίτσα πάνω αριστερά. . .  
Και μέσα στην συνεχή υποβάθμιση και εγκατάλειψη των παιδικών χαρών σήμερα Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο έρχεται ως θέμα:  «Αποδοχή των όρων ένταξης και χρηματοδότησης της πράξης – προμήθειας  Διαμόρφωση παιδικής χαράς στη ......
θέση Σφαγεία Δήμου Αγρινίου»  και έγκριση της διενέργειας της προμήθειας.
Το να συντηρούμε μια παιδική χαρά δεν έχει κόστος αφού μπορούν να το κάνουν οι δημοτικοί εργάτες, όμως η κατασκευή μιας ακόμη, όταν μάλιστα έχουμε πολλές σε κακή και επικίνδυνη  κατάσταση φαντάζει περίεργα.
Κάποιοι δημότες – γονείς μου εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το κόστος και τα χρήματα για την κατασκευή μιας νέας παιδικής χαράς . . . γιατί δεν επισκευάζονται οι υπάρχουσες από τους εργάτες του δήμου μου είπαν . . .;; τι  σκοπιμότητα υπάρχει με ρωτούσαν. . .;;       
Τα ίδια ερωτήματα με βασανίζουν και εμένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ