Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Αποτελέσματα κατάταξης υποψηφίων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ 45 – (30200) – ΤΗΛ. 26310-22281 – (FAX 26310-25251)
Αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθ. 346/1955 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου
Μεσολόγγι 24/7/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Παράρτημα Πάτρας www.inedytel.gr αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα κατάταξης υποψηφίων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας 5μηνης διάρκειας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας που υλοποιεί το Ινστιτούτο. Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν καταταγεί στον πίνακα προσληπτέων, μπορούν να ....
ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά του εντύπου αποδοχής θέσης (υπόδειγμα 1) και του εντύπου Υπεύθυνη Δήλωση Αποδοχής (υπόδειγμα 2) στην ανωτέρω ιστοσελίδα.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2610-624755 και 2610-226347 κ. Φίλιππο Πουλαστίδη. 
Από τη Διοίκηση
του Εργατικού Κέντρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ