Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Ο τέως λαμογιοπλανητάρχης, νυν άνευ το “πλανητάρχης” ήρθε για μπίζνες στην μπανανία.

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: Ως εκπρόσωπος της Noble Energy επισκέφθηκε ο Μπιλ Κλίντον την Ελλάδα.
Μετά την επίσκεψη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα και τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Σωτήρης Στανωτάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ο πόλεμος δολαρίου-ευρώ καθώς και το αμερικανικό ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε Ελλάδα και Κύπρο, αποκτούν νέα διάσταση με την επίσκεψη του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον και στη χώρα μας, μετά τη Μεγαλόνησο.
Ο λομπίστας της Noble Energy, εταιρεία με την οποία η Κύπρος ήδη συζητά το θέμα της εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου, έγινε επισήμως δεκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό, με την ασαφή ιδιότητα του «επικεφαλής ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών». Παρόντα, μέλη του ...... υπουργικού συμβουλίου, τα οποία έσπευσαν να χαιρετηθούν με τον άνθρωπο που, για κάθε εμφάνισή του πληρώνεται αρκετές χιλιάδες δολάρια και να συνομιλήσουν μαζί του μπροστά σε τηλεοπτικούς και φωτογραφικούς φακούς.
Η θέση του Μπιλ Κλίντον στη Noble Energy απαιτεί τη χρήση κάθε μέσου ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα συμφέροντα της εταιρείας.
Εάν μάλιστα ισχύει η πληροφορία ότι της επίσημης συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, προηγήθηκε ανεπίσημη , κατά τις βραδινές ώρες, τότε πληθαίνουν τα ερωτήματα για την παρουσία του στη χώρα μας.
Κι επειδή τίποτα στην πολιτική δεν είναι τυχαίο, εύλογα προκύπτουν συνειρμοί σχετικά με τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και την υπογραφή της δανειακής σύμβασης , με τρόπο τέτοιον, ώστε όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας να έχουν ήδη εκχωρηθεί.
Ο Λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ