Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Πάνος Καμμένος ως μεγάλος νικητής των εκλογών

Προφανώς και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ο 1ος, μεγάλος νικητής των εκλογών.
Η Χρυσή Αυγή είναι η αμέσως επόμενη, καθώς διατηρήθηκε σε ιλιγγιώδη ποσοστά, παρά την προσαγωγή της ενώπιον της Δικαιοσύνης ως εγκληματική οργάνωση.
Ίσως όμως ο πραγματικά μεγάλος...
νικητής των εκλογών να είναι ο Πάνος Καμμένος.
Ο πολιτικός αρχηγός που κατέστη αντικείμενο χλεύης για τα περί ψεκασμένων και μια ρητορική υπερβολής που προφανώς τον αδικούσε.
Σκεφτείτε το: Ο Πάνος Καμμένος πήρε την πρωτοβουλία να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, και άντεξε τις πιέσεις της διαδικασίας της προεδρικής εκλογής, διατηρώντας σχεδόν ακέραια την Κοινοβουλευτική Ομάδα του.
Προεκλογικά, ήταν προφανές ότι στοχοποιήθηκε στρατηγικά από τη Νέα Δημοκρατία, οι διαρροές του ωστόσο προς τη Συγγρού ήταν ελάχιστες.
Με ένα πανέξυπνο τηλεοπτικό σποτ έγινε talk of the town, και κατάφερε να παραμείνει στη σκέψη του μέσου ψηφοφόρου που θα αποφάσιζε ως την τελευταία στιγμή, με βάση το θυμικό του.
Μπήκε στη Βουλή και μάλιστα ξεπέρασε το ΠΑΣΟΚ.
Μπαίνει στην κυβέρνηση, χωρίς τον οποίο… δεν υπάρχει (η κυβέρνηση), και εξελίσσεται στον απόλυτο ρυθμιστή των εξελίξεων.
Δεν είναι και λίγα όλα αυτά.
Ας του το αναγνωρίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ