Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Οικολόγοι σε νέα κυβέρνηση και Βουλή

Σημαντική η οικολογική παρουσία στην νέα Βουλή και Κυβέρνηση
Οι Οικολόγοι Πράσινοι Δυτικής Ελλάδας χαιρετίζουν την ανάληψη του τομέα του Περιβάλλοντος στην νεοεκλεγμένη κυβέρνηση Τσίπρα από τον Υπουργό Αναπληρωτή Γιάννη Τσιρώνη, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων.
Η μακρά συμμετοχή του στους οικολογικούς αγώνες τόσο στο κοινωνικό όσο και στο οικολογικό επίπεδο εγγυάται μια ριζική στροφή πολιτικής προς την πραγματική υπεράσπιση των περιβαλλοντικών αγαθών, της δημόσιας κτήσης και γενικά της βιωσιμότητας.
Σημειώνουμε ακόμη την ιδιαίτερη χαρά μας για την εκλογή στη Βουλή του συντοπίτη μας, Γιώργου Δημαρά, επίσης ιδρυτικού μέλους και παλαιού και ενεργού στελέχους των Οικολόγων Πράσινων, που εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθηνών.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος Δημαράς, από το Μεσολόγγι, μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη θητεία του ως περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, θα είναι όχι μόνο μια έμπειρη και καταξιωμένη οικολογική φωνή στη νέα Βουλή αλλά και μια δυνατή φωνή για τα θέματα της Αιτωλοακαρνανίας.

Συγχαίρουμε τέλος τον Μανώλη Βέμη και τη Διονυσία Γιαννοπούλου, μέλη των Οικολόγων Πράσινων για τον εκλογικό αγώνα και την αξιοσημείωτη επίδοσή τους στις πρόσφατες εκλογές ως υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα και την Ηλεία αντίστοιχα.

Είμαστε βέβαιοι για την ουσιαστική συμβολή των στελεχών που προέρχονται από τους Οικολόγους Πράσινους στην επιτυχία της νέας κυβέρνησης, ώστε να δικαιωθούν οι ελπίδες για μια ριζική στροφή της χώρας στην ανάκαμψη και την οικονομική, κοινωνική και οικολογική βιωσιμότητα.

Η Περιφερειακή Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ