Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Η Γεν. Συνέλευση θα αποφασίσει για την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Προέδρου του ΕΣΑ

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου Προέδρου μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Μπεσίνη. 
Το Συμβούλιο αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Προέδρου και σε εκλογή νέου και το θέμα να αντιμετωπιστεί από την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα... πραγματοποιηθεί μέσα στον Φεβρουάριο.
Η ετήσια τακτική μας Γενική Συνέλευση (η οποία θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν μαζικότερη ) θα πρέπει επίσης να αναλύσει διεξοδικά και να επαναδιατυπώσει τη θέση της και την απόφασή της για μια σειρά από ζητήματα αιχμής για το συλλογικό μας όργανο όπως:
Κυριακάτικη Αργία και νομοθετική κατοχύρωσή της, Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, καλοκαιρινό Πενθήμερο αλλά και κάθε θέμα που οποιοσδήποτε συνάδελφος θα ήθελε να συζητηθεί και μπορεί να θέσει επικοινωνώντας με τα γραφεία του Συλλόγου ώστε να μπει στην Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ