Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο Όμηρος, πήρε το ντέρμπι στη Ναύπακτο και τη πρωτιά - Με παράπονα από το Ναυπακτιακό

Ο "ΟΜΗΡΟΣ" Νεοχωρίου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, που έγινε στην Ναύπακτο. Κέρδισε με 1-0 τον Ναυπακτικό "ΑΣΤΕΡΑ" και πέρασαν στην 1η θέση της βαθμολογίας αφού την ίδια ώρα η Α.Ε.Μ έπεφτε θύμα έκπληξης και
έχανε στην έδρα της από τον Προμηθέα με 2-1. 
Διαμαρτύρονται οι φίλαθλοι της Ναυπάκτου για τον διαιτητή Διώτη (δείτε την ανακοίνωση εδώ), τον οποίο χαρακτηρίζουν "ψυχολογικά αρρωστημένη σφυρίχτρα".
Δείτε τη ρεπορτάζ του αγώνα εδώ 
Δείτε δηλώσεις video εδώ
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Θέρμιος Απόλλων που νίκησε 4-0 την Δόξα Καινούριου, ενώ ο Αχελώος επανήλθε στις επιτυχίες μιας και νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Απόλλωνα στο Δοκίμι. 
Νίκη ανάσα, την δεύτερη της στο πρωτάθλημα, πέτυχε η Σταμνά που νίκησε στο ντέρμπι ουραγών 1-0 τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Μόλις 13 γκολ σημειώθηκαν στην σημερινή 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1-0
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ 0-1

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 4-0

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ 0-2

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ 1-0

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ