Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η Παπαρήγα από το Αγρίνιο έστρεψε τα ¨πυρά" κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ - Μικρή συμμετοχή (φωτο)

Αναλύοντας τους λόγους που το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποδομώντας παράλληλα την προεκλογική του τακτική και το πρόγραμμα του και τονίζοντας την ανάγκη το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος να βγει ενισχυμένο από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η πρώην Γ.Γ. του κόμματος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρέθηκε στο....
Αγρίνιο και μίλησε σε μέλη και ψηφοφόρους στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγρινίου «Ανεσις».

Πριν την ομιλία της κ. Παπαρήγα χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μωραΐτης που τόνισε πως μέσα από τις εκλογές χρειάζεται να βγει δυνατό το ΚΚΕ, απέναντι στο νέο διπολισμό ως η μόνη αντιπολίτευση που μπορεί να δείξει αποφασιστικότητα παντού.
Ξεκινώντας την ομιλία της η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος επισήμανε πως και το 2009 και το 2012, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τα ποσοστά που πήρε, είχε προειδοποιήσει πως αυτά σημαίνουν νέα δεινά για το λαό και πως ο νέος συσχετισμός θα σημάνει ακόμη πιο συντηρητικές στροφές και πολιτικές. «Οι απώλειες του ΠΑΣΟΚ στο νέο ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή δημιουργούν έναν νέο συσχετισμό δυνάμεων που είναι σαφώς αρνητικός. Οι πολιτικές στα βασικά, τα κυρίαρχα θέματα στρατηγικής σημασίας δεν πρόκειται να αλλάξουν» είπε η κ. Παπαρήγα.
Τόνισε ακόμη πως το 2012 το ΚΚΕ γνώρισε σημαντικές απώλειες στις δυνάμεις του και κάλεσε τον κόσμο να διερωτηθεί εάν αυτό τελικά ωφέλησε τον λαό. Ρώτησε ακόμη εάν η δύναμη που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. ένα κόμμα με «αριστερό πρόσημο» , όπως το χαρακτήρισε) από το 2012, μεταφράστηκε σε λαϊκούς αγώνες, σε διεκδικήσεις που είχαν αποτέλεσμα. Εάν κερδήθηκε κάτι αυτό έγινε μέσα από άλλες εργατικές – λαϊκές δυνάμεις όπως το ΠΑΜΕ, συμπλήρωσε.
Πρώτες πληροφορίες και φωτο εδω

1 σχόλιο :

  1. Μπράβο στη συντρόφισσα!
    Πράγματι οι Συριζαίοι είναι αλήτες και επικίνδυνοι για ρεφορμιστικές παρεκτροπές.
    Το επαναστατικό πρόγραμμα του ΚΚΕ δεν πρέπει να νοθευτεί από ρεφορμιστικές αυταπάτες με τίποτα.
    Τώρα αν πεινάνε καμιά 2 εκατομμύρια κόσμος δεν τρέχει και κάτι.
    Άμα οι πεινασμένοι αφήσουμε να γίνουν 5-6 εκατομμύρια θα καταλάβουν την επαναστατική γραμμή και θα εξεγερθούν!
    Αυτό το 'χει δείξει κι η ιστορία πολλές φορές.

    Εμπρός λοιπόν λαέ για τη νέα συγκυβέρνηση Σαμαρά και πάλι.
    Προτείνω στην ΚΕ του ΚΚΕ να πιάσει ένα ωραίο κελί στο Άγιο Όρος και να προσεύχεται για το καλύτερο.
    Κάποια στιγμή ο καλός θεός θα ανταμείψει όλα τα μέλη της γνήσιας σταλινικής οικογένειας και τότε θ' αναπαυόμαστε εν ειρήνη, σύντροφοι.

    Καλή ψυχή κι έχει ο θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ