Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΤΩΡΑ: Ο Πάνος Καμμένος έσπασε τις γκρίζες ζώνες καταθέτοντας στεφάνι στον τόπο της θυσίας των Ιμιων.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ.
Ειναι μια ιστορική στιγμή, πέραν απο τις ανούσιες παραστάσεις σε μνημεία και τους βαρύγδουπους λόγους πολιτικών. Ο Πάνος Καμμένος ειναι ο μόνος υπουργός μετά απο 19 χρόνια...που κατέθεσε στεφάνι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ οι σύγχρονοι Λεωνίδες. Εκεί που την σημαια θα την έπαιρνε ο αέρας για να αρχίσει ο χορός της μίζας του φαύλου σημιτικού καθεστώτος. Κατά την διάρκεια της πτήσης στο σημείο, δυο τουρκικά F- 16 αποπειράθηκαν να δημιουργήσουν επεισοδιο, τράπηκαν όμως σε φυγή απο την άμεση παρέμβαση των Ελλήνων Ικάρων.
Για πρώτη φορά μετα την θυσία, οι ψυχές των ηρώων τιμήθηκαν από το Ελληνικό κράτος που εφάρμοσε την έμπρακτη παρακαταθήκη: ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ