Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας από το Αγρίνιο: «Η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ιστορικό γεγονός» (φωτο)

Παρουσία πλήθους, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έδωσε πριν από λίγη ώρα την κεντρική, για την Αιτωλοακαρνανία, προεκλογική του ομιλία, στο Αγρίνιο. Η αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου της ΓΕΑ, αποδείχθηκε πράγματι μικρή για να φιλοξενήσει τους φίλους και υποστηρικτές του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώθηκαν για την ομιλία του, γεγονός που σχολίασε από την αρχή της ομιλίας του και....
ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε φωτό από τη ομιλία εδώ).
Με σύνθημα κυρίως το «εμπρός για την κυβέρνηση της Αριστεράς», οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στην Αλέξη Τσίπρα.
Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προλόγισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος, κ. Θανάσης Γαλατάς, που, αφού τον καλωσόρισε στην Αιτωλοακαρνανία, σχολίασε πως η σημερινή συγκέντρωση είναι ένα ηχηρό μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου. » Ο κύβος ερρίφθη !», είπε ο κ. Γαλατάς, ενώ κατηγόρησε ουσιαστικά τις προηγούμενες κυβερνήσεις, για την υποβάθμιση της Αιτωλοακαρνανίας:
Περισσότερες φωτο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ