Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Γιαννάκου: Δεν θα είναι και καταστροφή να βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Την «αμοιβαία δαιμονοποίηση» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε η Μαριέττα Γιαννάκου, τονίζοντας ότι «δεν λένε την αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει ορυμαγδός, ούτε όμως κι εκείνοι που λένε ότι θα εξασφαλίσουν διαγραφή του χρέους».
Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» η πρώην υπουργός της ΝΔ υπογράμμισε ότι «η αμοιβαία δαιμονοποίηση και τα κλισέ δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή....πραγματικότητα», ενώ χαρακτήρισε τη διαμάχη που γίνεται «λυπηρή» και «παρωχημένη».
«Δόξα τω θεώ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη ΝΔ, δεν θέλει να φύγουμε από το ευρώ» δήλωσε η Μαριέττα Γιαννάκου και πρόσθεσε: «Από τις ελάχιστες καταθέσεις που έχω, δεν αποσύρω ούτε ένα ευρώ».
Αναφερόμενη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ακαταστασία στις δηλώσεις των διαφόρων στελεχών και η επίγνωση που έχουμε όλοι ότι είναι ένας είδος συνομοσπονδίας αποτελούμενης από διάφορες συνιστώσες. Αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι ένα κόμμα. Αλλά εμφανίζονται τα διάφορα στελέχη ή να μην ξέρουν ή να φέρνουν θεωρίες παλιές ότι θα μπορούσαν να τύχουν εφαρμογής σήμερα. Ο κόσμος πρέπει να αισθάνεται σίγουρος».

1 σχόλιο :

  1. Θα διαφωνήσω με την κυρία Γιαννάκου. Εγώ συμφωνώ με το διαφημιστικό σποτάκι του Αντωνάκη του Σαμαρά και ανησυχώ πραγματικά. Αύριο κιόλας θα πάω στην τράπεζα να σηκώσω τα 4 εκατ. ευρώ που έχω για τα γεράματά μου και τα υπόλοιπα 500 χιλιάρικα θα τα πάρω καύσιμα, φάρμακα, ζάχαρη και προφυλακτικά. Απ' ό,τι κατάλαβα απ' το σποτάκι, θα καταπέσει το συνάλλαγμα, δεν θα υπάρχει ρευστό και άρα δε θα μπορούμε να βρούμε προφυλακτικά, καθότι εισαγόμενο είδος.
    Ευχαριστώ θερμά τη ΝΔ για την προληπτική ειδοποίηση.
    Πάντα έλεγα πως η Τρομοκρατική (Δημοκρατική ήθελα να πω) παράταξη ήταν πατριωτική.
    Πάνω απ' όλα το συμφέρον της Ελλάδας! Εύγε!
    Γι' αυτό θα πάρει κυριολεκτικά τα τρία της. Με τόση γελοιότητα βάζει υποθήκες για συντριβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ