Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση Αμφιλοχίας - ενημέρωση για σημερινή συνάντηση στη Ναύπακτο

 Συνάντηση του Κινήματος στην Αμφιλοχία
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου η συνάντηση μελών και φίλων του Κινήματος Δημοκρατών - Σοσιαλιστών στην πόλη της Αμφιλοχίας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ουσιαστικός διάλογος ενώ παρέστησαν και παρενέβησαν οι υποψήφιοι βουλευτές της....Αιτωλοακαρνανίας Βάσω Καραγκούνη, Φωτεινή Ζαμπάτη, Αθ. Κατερινόπουλος, Γιώργος Κόκκαλης, Γιάννης Μπέκος, Παύλος Μοσχολιός και Αθ. Τορουνίδης.
Προηγήθηκε εισήγηση από τον Αλέκο Φαφούτη σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το διακύβευμα των εκλογών αλλά και τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Κίνημα, καθώς και την αναγκαιότητα που οδήγησε τον Γιώργο Παπανδρέου στην ίδρυση του. Παράλληλα τονίστηκε η ποιότητα του ψηφοδελτίου, που συνδυάζει την εμπειρία με το νέο και εκφράστηκε η αισιοδοξία για την επιτυχή έκβαση του αγώνα και την εκπλήρωση των αρχικών στόχων του νέου πολιτικού κινήματος "που "ήρθε για να μείνει", όπως τόνισε ο κ. Φαφούτης. Τα μηνύματα άλλωστε είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά στην Αιτωλοακαρνανία.
Οι συναντήσεις Δικτύων Αυτοοργάνωσης στους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί ανάλογη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Nafs της Ναυπάκτου στις 6 μ.μ.

Αγρίνιο, 16-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ