Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Φρίκη: Έβλεπαν live βασανισμούς παιδιών – Χειροπέδες και σε δυο αστυνομικούς, ένας υπηρετεί στο Αγρίνιο



- Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για βασανισμούς παιδιών που κάποιοι πληρώνουν για να ... απολαμβάνουν
- Πέντε συλλήψεις, σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί 
- Ο ένας υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια και ο άλλος στην Τροχαία Αττικής 
- Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο....
οι συλλήψεις μετά από ενημέρωση της Interpol 
- Ψάχνει ακόμη έναν άνδρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι Έλληνες αστυνομικοί μετά από σχετική ενημέρωση από την Interpol άρχισαν να αναζητούν τους αρρωστημένους άνδρες που πλήρωναν σε ξένο site για να βλέπουν ζωντανά τον βασανισμό και την κακοποίηση μικρών παιδιών. 
Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν άργησαν να εντοπίσουν τα στοιχεία των εμπλεκόμενων. 
Γρήγορα έφτασαν στα ίχνη των 5 από τους 6 που σύμφωνα με την Interpol εμπλέκονταν στην υπόθεση. 
Οι αστυνομικοί έκαναν εφόδους στα σπίτια των ανδρών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο. Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι οι δύο από τους δράστες ήταν συνάδελφοί τους. Άμεσα οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Ο ένας υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια και ο άλλος στην Τροχαία Αττικής. 
Σύμφωνα με το newsit, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των 5 εμπλεκόμενων χρηστών διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του έκτου χρήστη ανήκουν σε εταιρεία, η έδρα και τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία οι δράστες πλήρωναν αδρά για να βλέπουν μικρά παιδιά να υφίστανται βασανισμό και κακοποίηση σε ζωντανή σύνδεση. 
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για παιδιά σε χώρες της Άπω Ανατολής, αλλά από την Interpol ερευνάται ήδη κάθε ενδεχόμενο για αντίστοιχη δράση κυκλωμάτων και στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ