Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Καλώ Το ΧΩΝΙ να πάρει πρωτοβουλία διαλόγου για ένα αντιμνημονιακό μέτωπο»!‏

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:
«Καλώ Το ΧΩΝΙ
να πάρει πρωτοβουλία
διαλόγου για ένα πατριωτικό,
δημοκρατικό, αντιμνημονιακό μέτωπο»!
Με μια κίνηση που μπορεί να αλλάξει το πολιτικό.... σκηνικό, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ.), Πάνος Καμμένος, πρότεινε στην αντιμνημονιακή εφημερίδα. Το ΧΩΝΙ να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία διαλόγου για τη δημιουργία ενός πατριωτικού, δημοκρατικού, αντιμνημονιακού μετώπου.
Ο Πάνος Καμμένος απευθύνει προσκλητήριο συστράτευσης όλων των δυνάμεων, που -διατηρώντας την αυτονομία τους- θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Το προσκλητήριο στοχεύει να συγκεντρώσει τις ευρύτερες δυνατές δυνάμεις -και όχι, αποκλειστικά, του κεντροδεξιού χώρου- ώστε να εκλεγούν οι βουλευτές που θα δώσουν την επόμενη κυβερνητική λύση, αποκαθιστώντας τις δημοκρατικές αρχές και ορθώνοντας το ανάστημα απέναντι στους δανειστές και τα μέτρα εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

Το μέτωπο πρέπει να προκύψει άμεσα, διότι οι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή.
Το μέτωπο πρέπει να προκύψει μέσα από έναν ανοιχτό διάλογο.
«Ο διάλογος αυτός δεν μπορούν να είναι ούτε κρυφοί, ούτε κάτω από το τραπέζι, ούτε εν αγνοία του ελληνικού λαού. Γιʼ αυτό απευθύνω το προσκλητήριο μέσα από Το ΧΩΝΙ.
»Και ζητώ από Το ΧΩΝΙ, την εφημερίδα που έχει κρατήσει μια σταθερή και δίκαιη αντιμνημονιακή στάση απέναντι σε όλα αυτά τα κινήματα, να πάρει την πρωτοβουλία για έναν ανοιχτό πολιτικό διάλογο που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη δημοκρατική συμφωνία για τη δημιουργία αυτού του μεγάλου μετώπου», τονίζει ο Π. Καμμένος σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται αυτή την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ.

ΑΣΦΑΛΩΣ Το ΧΩΝΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ