Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Το Νομαρχικό τμήμα της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εκπαιδευτικούς στη ματαίωση των σεμιναρίων αυτοαξιολόγησης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

To Nομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας, σε σχέση με τα σεμινάρια των Διευθυντών για την αυτοξιολόγηση που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας στις 23,24,25 και 26 Ιουνίου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, αποφάσισε τα εξής:
1. Καλεί τους Διευθυντές και και τις Διευθύντριες να σταθούν με τη μεριά του κλάδου, να δηλώσουν απεργοί στην 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ, ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των Διευθυντών και Διευθυντριών πανελλαδικά και κανένας να μη μπει στα σεμινάρια.

2. Καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις για τη ματαίωση των σεμιναρίων τη Δευτέρα 23/6/2014, την Τρίτη 24/6/2014, την Τετάρτη 25/6/2014 και την Πέμπτη 26/6/2014 στις 7.30 π.μ. έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

3. Καλεί σε συμπαράσταση τόσο με την παρουσία τους στις συγκεντρώσεις όσο και με την έκδοση σχετικών ψηφισμάτων και ανακοινώσεων, τους συναδέλφους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους συλλόγους και τα σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, τα Εργατικό Κέντρα, τις επαγγελματικές οργανώσεις καθώς και όλους τους φορείς του νομού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γαλατάς Θανάσης     Λιάπης Μίλτος

1 σχόλιο :

  1. Το θέμα είναι ένα.Ποιοι θα αξιολογήσουν και με τι προσόντα.
    Αυτούς τους Αξιολογητές εννοώ ποιος θα τους κρίνει για να αξιολογήσουν;
    Μήπως η διαυγια η αξιοκρατία και η διαφάνεια των διορισμένων των υπουργείων;
    Διότι μ’ αυτήν την κάλπικη διαδικασία (και ειδικά το μέτρο των αναγκαστικών ποσοστώσεων, που τουλάχιστον το 15 % των υπαλλήλων θα χαρακτηρίζεται κακοί) θα δημιουργούν κάθε χρόνο δεξαμενή διαθεσιμοτήτων/απολύσεων. Θα βρίσκουν τον τρόπο να κλείνουν τμήματα, κλινικές και υπηρεσίες ολόκληρες. Θα το χρησιμοποιήσουν για να εφαρμόσουν τον λεγόμενο «ατομικό» μισθό και την ακόμα μεγαλύτερη μείωση των αποδοχών.
    Η τακτική του «διαίρει και βασίλευε» είναι μια παλιά τακτική και με δοκιμασμένα παλαιά υλικά δεν χτίζετε κάτι καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ