Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Παρατήθηκε ο Βασίλης Π. Κωστάρας από το Δ.Σ. Νοσοκομειακών Ιατρών και τριμελή επιτροπή του Νοσοκομείου Αγρινίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ανακοινώνω την απόφασή μου να παραιτηθώ από το ΔΣ των νοσοκομειακών γιατρών Αιτωλοακαρνανίας καθώς και από την τριμελή επιτροπή του Νοσοκομείου Αγρινίου.
     Οι απόψεις ενός ανθρώπου, η συμπεριφορά του, η στάση ζωής.....
του, τα λόγια του, η γνώμη του αντανακλούν τον αξιακό μανδύα που τον ντύνει… Για μένα τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο από τα λόγια του ποιητή Χρήστου Λάσκαρη: «Επιμένω σ΄ έναν άλλο κόσμο. Τον έχω τόσο ονειρευτεί, τόσο πολύ έχω σεργιανήσει μέσα του που πια είναι αδύνατο να μην υπάρχει».
    Ο αγώνας για μια πραγματικά ελεύθερη κοινωνία και για να έχουμε την τιμή να είμαστε άνθρωποι με Α κεφαλαίο συνεχίζεται…

Βασίλειος Π. Κωστάρας 
Ιατρός Ακτινολόγος
Επιμελητής ΕΣΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ