Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΑΙΤΩΛΙΚΟ, 22 - 6-2014, Μνημόσυνο - 70η επέτειος από την ανατίναξη του τραίνου στο Σιδ. Σταθμό (VIDEO)

Με τη συμμετοχή 60 ατόμων έγινε το μνημόσυνο για τους πεσόντες αγωνιστές στην επιχείρηση της ανατίναξης του τραίνου των Γερμανών, στο... Σιδηροδρομικό Σταθμό του Αιτωλικού. 
Σε μια σεμνή τελετή όπου παραβρέθηκαν συγγενείς και πολιτικοί εκπρόσωποι, κατατέθηκαν στεφάνια - δείτε το VIDEO - προηγήθηκε μικρή ομιλία με βάση το ιστορικό, ενώ παράλληλα τιμήθηκε ο κ. Διον. Μπιλάλης (πρόεδρος του παραρτήματος Π.Ε.Α.Ε.Α. Αιτωλικού) για τη συμβολή του στην Εθνική Αντίσταση. 
Παρόντες στο μνημόσυνο, τ' αδέρφια Κώστας και Χρήστος Ν. Κούστας (παιδιά του Νίκου Κούστα, αρχηγού της Επιχείρησης τον Ιούνιο του 1944), ο βουλευτής Νίκος Μωραϊτης, ο δημ. σύμβουλος και υποψήφ. δήμαρχος Θόδωρος Μαργαρίτης, ενώ αισθητή ήταν η απουσία των τοπικών αρχών, παρότι, αυτή τη φορά, έγινε μια προσπάθεια το μνημόσυνο να έχει πάνδημο χαρακτήρα.
(Ζητάμε συγγνώμη από τους: κ. Νίκο Μωραϊτη, κ. Θεόδωρο Μαργαρίτη και κ. Κώστα Κούστα, επειδή για κάποιο τεχνικό κώλυμα δεν μπορέσαμε να εγγράψουμε τις δηλώσεις τους. 
www.tagiofyria.gr  - www.etoliko.gr  
Στιγμιότυπα από τη συνάντηση μνήμης και πατριωτισμού
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ