Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ν.Ε.Α. -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ (LOGO) ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ (SLOGAN) ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΥΠΟΕΡΓΟ 1 «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» 
Η Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης (ΝΕΑ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ), στo πλαίσιo υλοποίησης του «Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας / υποέργο 1 «Ηλεκτρονικές Υποδομές και Μέσα Προώθησης του Τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα»» που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων 2007-2013
ΚΑΛΕΙ:
Κάθε ενδιαφερόμενο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) να υποβάλλει πρόταση για το λογότυπο (Logo) και το προωθητικό μήνυμα (Slogan) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και συνοδευτική τεκμηρίωση για τον συσχετισμό των προτεινόμενων παραδοτέων με τα χαρακτηριστικά της Δυτικής Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός.
Το λογότυπο (Logo) θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκφράσει επιμέρους αναλύσεις της ταυτότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και να είναι περιεκτικό ως προς το συμβολισμό και το νόημα. Διαφορετικές εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες ανάλογα με τις διάφορες χρήσεις (διαφορετικά μεγέθη, διάφανο και λευκό φόντο, έγχρωμη και ασπρόμαυρη έκδοση, εναλλαγή χρωμάτων κλπ). 
Το προωθητικό μήνυμα (Slogan) θα συνοδεύει το λογότυπο και θα εμφανίζεται σε όλα τα έντυπα και το προωθητικό υλικό. Θα είναι διαθέσιμο σε 7 γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, ρωσικά, γαλλικά, αραβικά και ελληνικά). Το slogan θα είναι έξυπνο και σύντομο ενώ θα απευθύνεται άμεσα στον τουρίστα ή τον επισκέπτη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εκφράζοντας ένα ενδιαφέρον και ελκυστικό μήνυμα.
Για την υποστήριξη τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται : 1. την αίτηση συμμετοχής και 2. το συνοδευτικό κείμενο τεκμηρίωσης, αναφορικά με την ταυτότητα, αναπτυξιακές προοπτικές & κατευθύνσεις τουριστικής ανάπτυξης & προβολής για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης και ηλεκτρονικά από τον ιστότοπο της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης www.nea.gr και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι δύο (2) προτάσεις (κάθε πρόταση θα πρέπει να περιέχει το δημιουργικό για το λογότυπο και το προωθητικό μήνυμα καθώς και συνοδευτική τεκμηρίωση) σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή από την Δευτέρα 02/7/2012 έως και την Τετάρτη 11/7/2012 και ώρα 14:00, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Δημητρίου Υψηλάντου 8 & Μαιζώνος, Πάτρα). 
Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με την διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης και ο προτεινόμενος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 6.519,00€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.). 
Για την αξιολόγηση των προτάσεων θα συσταθεί σχετική επιτροπή από τη Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία θα συντάξει πρακτικό κατάταξης των συμμετεχόντων. Οι πέντε (5) πρώτοι στην κατάταξη υποψήφιοι θα κληθούν να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους ενώπιον της επιτροπής. Μετά το πέρας της διαδικασίας της αξιολόγησης, ο πρώτος στην κατάταξη υποψήφιος θα ανακηρυχθεί ανάδοχος του έργου και θα υπογράψει τη σχετική σύμβαση με την Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα λάβουν σχετικό έπαινο. 
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τoν κ. Γιωτόπουλο Κων/νο στα τηλ. : 2610-316242, 2610-311872 και στο email nea@nea.gr .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε.Α.
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ