Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΘΥΛΑΚΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΡΦΟΣΥΝΗΣ

Ο Δήμος δεν είναι κομματικό υπογάστριο, ούτε θύλακας πιστοποιητικών κομματικής νομιμοφροσύνης
Ο κ. Καραπάνος προφανώς βρίσκεται σε πολιτική, ιδεολογική και αυτοδιοικητική απόγνωση. Και είναι επίσης πασιφανές ότι έχει σκοπίμως (;) μπερδέψει το ρόλο του Δημάρχου με τον ρόλο του κομματικού εκπροσώπου της Ν.Δ. στο Δήμο Μεσολογγίου. Καταγράφουμε για την ιστορία:

Ø   Επίσκεψη Σαμαρά, προεκλογικά στο Μεσολόγγι τον Ιανουάριο του 2015. Πρώτη ήττα.
Ø   Αγωνιώδης προσπάθεια στήριξης του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα στις 5-7-2015. Δεύτερη ήττα.
Ø   Επίσκεψη Μεϊμαράκη προεκλογικά τον Σεπτέμβριο του 2015. Τρίτη ήττα.
Ø   Επίσκεψη Μητσοτάκη για τη διασφάλιση στήριξης ως υποψηφίου Προέδρου της Ν.Δ. τη στιγμή που έχει κάνει επίσημη και ενυπόγραφη δημόσια δήλωση στήριξης του κ. Τζιτζικώστα. Σύντομα τέταρτη ήττα δια της τεθλασμένης οδού.
Στον αντίποδα κατάπτυστη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου – να μη ξεχνιόμαστε πριν το δημοψήφισμα μετά από πρόταση της Χρυσής Αυγής – ότι οι βουλευτές του Νομού είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ (!), γιατί ψήφησαν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και στη συνέχεια αναζητά εναγωνίως από τους “προδότες” στήριξη στα ζητήματα της πόλης! Τόσο καλά.
Αν λοιπόν το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη και για τα δικά μας παιδιά αλλά και για την διασφάλιση κομματικής νομιμοφροσύνης, επιθυμούμε να τονίσουμε στον κ. Δήμαρχο ότι οι αρχές της ισοτιμίας, της ισοπολιτείας και της αυτο-διοίκησης δεν συνάδουν με τέτοιες πρακτικές. Για να δούμε όμως μετά τις 22/11/2015 με ποιον θα πάει και ποιον θ’ αφήσει…      

                  Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ