Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Η Λαϊκή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας καλεί στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ


Με ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας καλεί τον Αιτωλοακάρνικο λαό να συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ σε όλες τις πόλεις του Νομού που...
διοργανώνουν οι τοπικοί φορείς, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, Αγρίνιο-πλατεία Ειρήνης και Μεσολόγγι-Εργατικό κέντρο στις 10:30’ το πρωί.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:
Η εφαρμογή των καταιγιστικών μέτρων του 3ου μνημονίου της κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) ενάντια στην εργατική τάξη και τα φτωχοποιημένα λαϊκά στρώματα εντείνει τη βαρβαρότητα των προηγούμενων μνημονίων για 6η συνεχή χρονιά.

Το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό με πρόσχημα την επιτροπή των σοφών εκθεμελιώνουν την κοινωνική ασφάλιση, για συνταξιούχους εργαζόμενους, επαγγελματίες αγρότες! Η φοροληστεία σε συνδιασμό με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων αφανίζουν το οικογενειακό εισόδημα! Η υγεία, η παιδεία και όλα τα δημόσια αγαθά βαραθρώνονται! Η δημόσια περιουσία, λιμάνια, αεροδρόμια, οργανισμοί ξεπουλιούνται! Οι πλειστηριασμοί αποτελούν εφιαλτη και κεραυνό για τεράστιο τμήμα της κοινωνίας!

Ο μύθος των ισοδυνάμων ήδη κατέρρευσε φανερώνοντας τη γύμνια των κυβερνόντων και τις απατηλές υποσχέσεις τους!

Η φορολόγηση του πλούτου, η εθνικοποίηση των τραπεζών, η επανακρατικοποίηση των ιδιωτικοποιημένων οργανισμών, η παύση πληρωμών στους δανειστές-τοκογλύφους, η διαγραφή του φαύλου και παράνομου χρέους και η έξοδος από την ευρωζώνη, είναι τα απαραίτητα μέτρα, για να ξεφύγουμε από τη λιτότητα των μνημονιακών πολιτικών και να θέσουμε τη χώρα σε νέα εκκίνηση.

Η Λαϊκή Ενότητα δίνει και θα δίνει το παρόν στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες που γίνονται και θα ακολουθήσουν και θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην αποτελεσματική κλιμάκωσή τους.
Εμφάνιση LAE-1.jpg
Καλούμε το Αιτωλοακάρνικο λαό να συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ-ΓΕΣΕΕ σε όλες τις πόλεις του Νομού που διοργανώνουν οι τοπικοί φορείς, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, Αγρίνιο-πλατεία Ειρήνης και Μεσολόγγι-Εργατικό κέντρο στις 10:30’ το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ