Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Κατάληψη στο Γυμνάσιο Καλυβίων - Λόγω κενών σε καθηγητές

Σε κινητοποιήσεις και τριήμερη κατάληψη προχώρησαν από χθες οι μαθητές του Γυμνασίου Καλυβίων Δήμου Αγρινίου, εξαιτίας των εκπαιδευτικών κενών που υπάρχουν στο...
σχολείο τους.

Να αναφερθεί ότι, από την αρχή της σχολικής χρονιάς το Γυμνάσιο Καλυβίων, όπως και πολλά άλλα σχολεία της περιοχής, δυσλειτουργούν διότι λείπουν συγκεκριμένες ειδικότητες καθηγητών (δεύτερη φιλόλογος, καλλιτεχνικών και μουσικής) που θα συνέβαλλαν, με βάση το καταρτισθέν πρόγραμμα, στην υλοποίηση των απαραίτητων ωρών διδασκαλίας.
«Επίσης όπως πληροφορηθήκαμε αυτές τις μέρες επιστρέφει στα καθήκοντά της, μετά από άδεια, η καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών και έτσι οι μη πραγματοποιήσιμες ώρες από 35 θα γίνουν 23″.
Σε ανακοίνωση τους οι μαθητές αναφέρουν τα εξής: «Η γενική συνέλευση των μαθητών του Γυμνασίου Καλυβίων αποφάσισε κατά πλειοψηφία να πραγματοποιήσει τριήμερη κατάληψη με κύριο αίτημα την έλλειψη καθηγητών στο Γυμνάσιο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά 35 ωρών στα μαθήματα κάθε εβδομάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ