Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Καταγγελία Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου για μετακίνηση συναδέλφου τους στη Πάτρα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ    
 nosomeso@gmail.com     Ι.Π.   Μεσολογγίου    26/11/15
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Μόλις μια εβδομάδα μετά την αποπομπή του κ. Κυριακόπουλου από τη διοίκηση της Μονάδας μας, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ προχώρησε σε μετακίνηση συναδέλφου από εμάς  προς άλλη υπηρεσία στη Πάτρα συνεχίζοντας την...
αποδυνάμωση του Νοσοκομείου μας.
Όλο το διάστημα που μεσολάβησε με συνεχείς επαφές μας  προσπαθούσαμε να αποδείξουμε το αυτονόητο, ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ αυτής της μετακίνησης. Κάτι που ήρθαν να επιβεβαιώσουν και έγγραφα του Διοικητή του Νοσ. Αιτ/νιας για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία της Διοικητικής Υπηρεσίας μας. Δυστυχώς μιλάμε σε «ώτα μη ακουόντων», οι οποίοι συνεχίζουν μια πολιτική αφαίμαξης του Νοσοκομείου μας  που την έχουμε ζήσει πολλές φορές στο παρελθόν (ειδικά μετά τη περιβόητη συνένωση του Νοσοκομείου μας με το Αγρίνιο).
Ως Σύλλογος:
-Καταγγέλλουμε αυτή την τακτική
-Ζητάμε την ανάκληση της μετακίνησης αυτής όπως και των προηγούμενων 
-Δηλώνουμε ότι θα είμαστε  με κάθε τρόπο απέναντι σε όσους νομίζουν ότι μπορούν με τη λογική της αφαίμαξης  να οδηγήσουν και παγιώσουν καθεστώς υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας ,για να εφαρμόσουν  τις πολιτικές υγείας που έχουν δεσμευτεί .
- Καλούμε όλους εσάς σε συνεχή κινητοποίηση μέχρι να  πετύχουμε
την ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ και την
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ  ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ.

Το  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ