Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΚΑ ΓΙΑ ΑΦΙΣΚΟΛΛΗΣΕΙΣ

Ο Δήμος Αγρινίου με πλήθος ανακοινώσεων έχει γνωστοποιήσει εδώ και πολλούς μήνες τους διαθέσιμους χώρους νόμιμης διαφημιστικής προβολής και τοποθέτησης αφισών.

Το μέτρο της απαγόρευσης της άναρχης αφισοκόλλησης εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία (πλην ελαχίστων...
περιπτώσεων που παρανομούν κατ’ εξακολούθηση) και όλοι, πολίτες, επαγγελματίες και φορείς, προσπαθούν να συμβάλουν, περιορίζοντας τη δραστηριότητα τους μέσα στα όρια που προβλέπει η νομοθεσία .
Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου με ειδικό συνεργείο, εδώ και 3 μήνες, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να απομακρύνει χιλιάδες αφίσες, οι οποίες ήταν κολλημένες ακόμη και σε, δύσκολα να απομακρυνθούν, σημεία, όπως κάδοι απορριμμάτων, κολώνες, δένδρα κ.τ.λ.
Ο Δήμος Αγρινίου στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι στο ζήτημα αυτό δεν χωρούν επικοινωνιακοί εντυπωσιασμοί (Δείτε την καταγγελία του ΕΚΑ εδώ), καθώς οι υπηρεσίες του δήμου είναι οι μόνες αρμόδιες για την καθαριότητα της πόλης και την αφαίρεση των παράνομων αφισών .Η δημοσιοποίηση εκδηλώσεων και δράσεων μπορεί πέραν των σταντ, που έχει τοποθετήσει ο Δήμος, να γίνει και μέσω των τοπικών ΜΜΕ και δηλώσεις τύπου «δε πρόκειται να συμμορφωθούμε σε τέτοιου είδους υποδείξεις» τις αφήνουμε στην κρίση των συμπολιτών μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ