Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές Νεας Δημοκρατιας – Όλο το παρασκήνιο

Από το βράδυ του Σαββάτου διαπιστώθηκαν προβλήματα με το ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ. Όταν προσπάθησαν να κάνουν ένα σχετικό τεχνικό έλεγχο διαπίστωσαν όταν υπήρχαν προβλήματα. Σύμφωνα με το MEGA είχε γίνει μια προσομοίωση την Τετάρτη όμως στην προσομοίωση δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι μπορεί...να υπάρξει αυτό το τεχνικό πρόβλημα.
Επίσης, πολύ αργά το βράδυ του Σαββάτου χρειάστηκε να αντικατασταθούν περίπου 50 εκλογικοί αντιπρόσωποι διότι φαίνεται ότι εκεί δεν είχε γίνει αρκετή διασταύρωση.
Εδώ και δύο ώρες, από τις 7 που άνοιξαν οι κάλπες, το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί και αυτή την ώρα συνεδριάζει η κεντρική εφορευτική επιτροπή της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ