Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ nosomeso@gmail.com                     Ι.Π. Μεσολογγίου 25/11/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της προηγούμενης καταγγελίας μας ήρθε στο Νοσοκομείο μας φύλλο νέας μετακίνησης υπαλλήλου, προς το Αγρίνιο αυτή τη...
φορά.
Το νέο έγκλημα το υπογράφει ο κος Βλάχος. Αυτός ο ανεκδιήγητος κος Διοικητής, ο όποιος μια εβδομάδα πριν έστελνε στην 6η ΥΠΕ έγγραφο για την οριακή κατάσταση που επικρατεί στη Διοικητική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας, σήμερα έρχεται και μετακινεί ο ίδιος άλλη μια υπάλληλο!!!
Η μόνη λέξη που ταιριάζει είναι ….. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να σκυλεύουν πάνω στο Νοσοκομείο μας εφαρμόζοντας το σχέδιο τους κάνουν μεγάλο λάθος.
Καλούμε τους υπευθύνους;;;; στην ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ και κυρίως την τοπική κοινωνία να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ