Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΑΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Όχι στην επιβολή τελών στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τις υπ’ αριθ. 336 και 337 από 19-10-2015 αποφάσεις της εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο την επιβολή τελών στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου, αφ’ ενός μεν για τα αθλητικά σωματεία και αφ’ ετέρου για τους δημότες που δεν διαθέτουν αθλητικό... δελτίο.
Επειδή η εν λόγω υπόθεση είναι ιδιαίτερα σοβαρή, σε εποχή μάλιστα κατά την οποία οι δημότες έχουν φτάσει στα όριά τους από τις γενικότερες μνημονιακές επιβαρύνσεις, η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» θεωρεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ τις εν λόγω εισηγήσεις σε τρόπο ώστε όλα τα αθλητικά σωματεία να έχουν πρόσβαση στο ΔΑΚ και οι μη έχοντες αθλητικό δελτίο να έχουν δικαίωμα εισόδου σε αυτό. Διαφορετικά ή πρέπει κάποια σωματεία να αποκλειστούν ή όλοι οι ενδιαφερόμενοι δημότες – δημότισσες να αποκτήσουν αθλητικό δελτίο. Διαλέγετε και παίρνετε… 

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ