Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Συντάξεις: Σοκ στο δημόσιο – Ποιοί χάνουν το 55% της σύνταξης

Όσοι αποφασίσουν να βγουν πρόωρα στη σύνταξη, και ιδίως από το Δημόσιο, κινδυνεύουν να πάρουν συντάξεις μειωμένες έως και 55% με βάση τα νέα ηλικιακά όρια. Διαβάστε παραδείγματα. 
Μεγαλύτερες ποινές – μειώσεις στις συντάξεις θα έχουν όσοι διαλέξουν να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα. Όπως αποκαλύπτει ο Δ. Μπούρλος οι περικοπές στις...
πρόωρες συντάξεις στο Δημόσιο θα είναι χωρίς κανένα πλαφόν, ενώ στον ιδιωτικό τομέα δεν θα υπερβαίνουν το 30%.
Όλα αυτά γίνονται με βάση τον πρόσφατο νόμο που προβλέπει σταδιακή αύξηση των ηλικιακών ορίων έως το 62ο και το 67ο και επιπλέον ποινή - μείωση 10% στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.
Ενδεικτικά είναι τα παραδείγματα που παραθέτει η Ημερησία.

ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΕΔΏ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ