Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΟΕΣΒΔΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12-11-2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ
(Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.)
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε τη συμμετοχή της καθώς και την έκλυση για συμμετοχή σύσσωμου του εμπορικού κόσμου στις κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις, μετά όμως από σχετικές αποφάσεις των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων μας. 
Οι Εμπορικοί Σύλλογοι μπορούν βεβαίως να αποφασίσουν το κλείσιμο των.... εμπορικών καταστημάτων τους όλες ή κάποιες ώρες λειτουργίας της αγοράς των περιοχών τους, ώστε να επιτρέψουν σε αυτοαπασχολούμενους, εργοδότες και εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις τοπικές κινητοποιήσεις, πορείες καθώς και την παράσταση των προεδρείων και των μελών τους στις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις. 
Τέλος, ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας κατά την έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε την ποικιλότροπη συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στις επερχόμενες γενικές κινητοποιήσεις της 12ης Νοεμβρίου, μέσα από γενικευμένες δράσεις με τη συμμετοχή μας από κοινού με τη ΓΣΕΒΕΕ, στις δράσεις τοπικού χαρακτήρα από τον κάθε Εμπορικό Σύλλογο, αλλά και υπερτοπικού, από την Ομοσπονδία μας.
Μέσα από τη συμμετοχή μας, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τους πληττόμενους συναδέλφους μας, για όσους έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους με αποτέλεσμα να είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουμε προς κάθε υπεύθυνο την δυσαρέσκειά μας για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην δύσκολη καθημερινότητά μας και στην αγωνιώδη προσπάθειά μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοικτά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ           ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ