Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Αγρίνιο: Εκδήλωση για απόφαση λήψης δράσεων αλληλεγγύης στους πρόσφυγες (φωτο)

Εκδήλωση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση για το θέμα των προσφύγων στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε απόψε στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος στο Αγρίνιο, με τίτλο «Προσφυγικά κι αλληλεγγύη, εμπειρίες από την... Μυτιλήνη».
Στην εκδήλωση κάλεσε το Ανυπότακτο Αγρίνιο, το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου, το «Δικαίωμα στη Ζωή» και η Ένωση Γιατρών της Αχαΐας. Νοσοκομειακοί γιατροί της Αχαΐας συμμετείχαν στην πρώτη εθελοντική ομάδα που έσπευσε από την πρώτη στιγμή στην Μυτιλήνη, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πρόσφυγες που κατέφθαναν στο νησί και μετέφεραν την εμπειρία τους, παρουσιάζοντας όλο το υλικό το οποίο έχουν συλλέξει όλο αυτό το διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ