Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Ανοιχτή Eπιστολή του Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής Νοσοκομείου Μεσολογγίου και μέλους της Ε.Ι.Ν.Α.Α.

ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Μαρκαντώνης Νικόλαος Διευθ/ντης της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και Μέλος Δ.Σ της Εν. Νοσοκ. Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας
Προς: Υπ.Υγείας (Γρ.Υπουργου))
Διοικητή Και Υποδιοικητές 6ης ΥΠε
Διοικητή Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας
Δήμαρχο Ιερ. Πολεως Μεσολογγίου
Όλους τους Φορείς (ΔΣΜ, ΙΣΜ, ΠΟΕΔΗΝ ΟΕΝΓΕ.ΑΔΕΔΥ)
Όλα τα ΜΜΕ ( Έντυπα και Ηλεκτρονικά)....

ΘΕΜΑ: Η τύχη του Νοσοκομείου Μεσολογγίου  μετά την αποπομπή Κυριακόπουλου.
       Είναι πλέον γνωστή στους πάντες η μεθοδευμένη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από πολιτικούς και μή παράγοντες και η οποία έλαβε μορφή Χιονοστιβάδας μετά την διοικητική ενοποίηση των Νοσοκομείων Αγρινίου Μεσολογγίου (Νόμος Λοβέρδου) .
     Το αποκορύφωμα των ενεργειών αυτής της υποβάθμισης πραγματοποιήθηκε  με τον διορισμό του   Κυριακόπουλου   στην διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου .Πιο συγκεκριμένα :
·        Αποδεκατισμός Καρδιολογικής Κλινικής  Από Πέντε καρδιολόγους σε Δύο.
·         Αποδεκατισμού του Νοσηλευτικού προσωπικού με μετακινήσεις προς το Αγρίνιο .
·        Απόπειρες μετακίνησης διοικητικών υπηρεσιών προς το Αγρίνιο (πληροφορική, μισθοδοσία προμήθειες ).
·         Μεθοδευμένη κατασυκοφάντηση Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού στην τοπική κοινωνία
·        Ετσιθελικές υπηρεσιακές μεταβολές με στόχο να αντικαταστήσει τα στελέχη που έλεγαν ΟΧΙ!! 
Όλα τα ανωτέρω πραγματοποιηθήκαν με την ανοχή αν όχι και την συμμετοχή του Κου Βλάχου.
      Σήμερα που το Νοσοκομείο βρίσκεται  στο Παρά πέντε   και δεδομένου ότι ξεκινά η συζήτηση για τον υγειονομικό Χάρτη στον Νομό, Πιστεύω ότι:
·         Επιβάλλεται να συσπειρωθούμε όλοι στο πάγιο αίτημα της ΔΙΟΙΚΗΤΗΚΗΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ του Νοσοκομείου από αυτό του Αγρινίου διαφορετικά η τύχη του Νοσοκομείου είναι το κλείσιμο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
·        Στο Νομό είναι απαραίτητα τα δύο Νοσοκομεία αφενός λόγω της γεωμορφολογίας αφετέρου λόγω της έκτασης
 ( δύο Νομοί σε έναν)
·        Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου θα πρέπει να λειτουργήσει με τον προτεινόμενο οργανισμό που περιέχει τις βασικές ειδικότητες  καθώς και τα διατομεακά τμήματα
Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για σπατάλες στην υγειά και οικονομική κρίση. 
 Επί του θέματος έχω να πω ότι:
        Σε περίοδο  οικ. Κρίσης δεν κάνεις περικοπές, κλείνοντας Νοσοκομεία αλλά νοικοκύρεμα των οικονομικών και ουσιαστικό έλεγχος της σπατάλης!
 Θα πρέπει δε να λάβουμε σοβαρά υπ’οψιν ότι ο ασθενής που θα μετακινείται από εδώ σε άλλο Νοσοκομείο λόγω της αναμονής θα ανεβάζει τον χρόνο νοσηλείας κατά συνέπεια και το κόστος!! Η μετακίνηση προς Αγρίνιο Θα κοστίζει το τριπλάσιο ενώ η μετακίνηση  σε Νοσοκομείο της  Πάτρας το πενταπλάσιο!!!
    Τέλος όσον αφορά τους άμεσους στόχους προκειμένου το Νοσοκομείο να γίνει οριακά λειτουργικό θα πρέπει άμεσα να γίνουν προκυρήξεις επικουρικών, αποκλειστικά για το Μεσολόγγι,με βάση τις προτεραιότητες που έχουμε κατ΄επαναληψη αναφέρει .

Μετά τιμής

Ν.Ι.Μαρκαντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ