Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Εβδομάδα – τεστ για τον Τσίπρα ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Από την μια η ομιλία του στο αυριανό συνέδριο του Economist, που παραδοσιακά γίνεται το απόγευμα της πρώτης μέρας με την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από την άλλη οι τοποθετήσεις του και η σκληρή γραμμή που θα ακολουθήσει στις ομιλίες του στη Βουλή στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων.
Ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζεται με συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες και για τα δυο γεγονότα, που έχουν άρωμα κυρίως ...
οικονομικό, αφού το μεν συνέδριο έχει ως βάση του την οικονομία, αλλά και το πρόγραμμα της κυβέρνησης (και η αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση) έχει στο επίκεντρο το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ