Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ο Γερμανικός άξονας επαναφέρει το θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ!

Από τη μια η δήλωση Σόιμπλε που δημοσιοποίησε το περιοδικό Focus και διαψεύστηκε στη συνέχεια από το Βερολίνο, ότι πρέπει το γερμανικό κοινοβούλιο να προετοιμάζεται για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Από την άλλη, ο αντικαγκελάριος της Αυστρίας, χώρα – δορυφόρος της Γερμανίας και μέλος του σκληρού γερμανικού πυρήνα, που επαναφέρει και αυτός το ίδιο θέμα!
Μάλλον, κάποιοι δεν θέλουν την ημερία στην Ευρώπη… Κάποιοι αναζητούν την αναστάτωση σε χρηματιστήρια, κοινωνία, αλλά και πολιτικές αντιπαραθέσεις…
Σιγά μην αφήσει η Γερμανία να ανέβει το ευρώ…
Αν γίνει ισχυρό και πάλι, πώς θα εξάγει; Αφήστε που έκανε τέτοια “κωλοτούμπα” στη σύνοδο! Να μην προσπαθήσει να πείσει και πάλι τους ψηφοφόρους ότι έχει το πάνω χέρι;
Διαβάστε τί είπε ο Αυστριακός αντικαγκελάριος, Μίχαελ Σπίντελεγκερ, ο οποίος είναι και υπουργός Εξωτερικών και αρχηγός του συγκυβερνώντος συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος. Ανέφερε έρευνα του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα πως χωρίς το ευρώ, η ανεργία στην Αυστρία θα αυξανόταν κατά εννέα ποσοστιαίες μονάδες και το ΑΕΠ θα μειωνόταν κατά ένα δέκατο, γι’ αυτό και θα πρέπει να γίνουν τα πάντα για τη διάσωση του ευρώ, ακόμα και χωρίς την Ελλάδα.
Ο Σπίντελεγκερ είπε ακόμη πως εξακολουθεί να είναι «οπαδός» της Αγκελα Μέρκελ, η οποία, όπως επισήμανε, είναι μια πολύ ευφυής πολιτικός και ο ίδιος χαίρεται που αυτή εκπροσωπεί καλά και τους αυστριακούς φορολογούμενους στο τραπέζι των Βρυξελλών.
Ομάδα Ολυμπία με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ