Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Εντός των προσεχών ημερών η πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων


ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ
ΤΗΛ. 6974 750409 
FAX: 210 3442287 Αθήνα, 02/07/2012
Σας γνωρίζω με βάση και την ενημέρωση των διοικητικών υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, ότι εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί εγκύκλιος με βάση την οποία θα κληθούν οι εκπαιδευτικοί:...
α) οι οποίοι έχουν προϋπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού μέχρι 30/06/2010
β) οι οποίοι έχουν μόρια πάνω από τη βαθμολογική βάση από τον τελευταίο ή και προτελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ εκάστου κλάδου
γ) οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν στο συμπληρωματικό πίνακα με μηδενικά μόρια βάση της ημεροχρονολογίας κτήσης και το βαθμό του πτυχίου τους
να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ένταξη τους στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων σχολικού έτους 2012-2013.
Η αίτηση - δήλωση θα υποβληθεί στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. 
Οι υποψήφιοι των ειδικοτήτων που μπορούν να προσληφθούν τόσο στην Π.Ε. όσο και στη Δ.Ε. θα υποβάλλουν αίτηση μόνο στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. 
Για μια ακόμα φορά τονίζω την ανάγκη του υπολογισμού όλης της προϋπηρεσίας στην πρόσληψη των εκπαιδευτικών και όχι μόνο την αποκτηθείσα μέχρι 30/6/2010.

Πάντα στη διάθεσή σας
Παληγιάννης Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ