Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Σε έξαρση η θερινή προπαγάνδα


Αφού επί μήνες λοιδορούσαν τους δημοσίους υπαλλήλους, παραμονές 15Αύγουστου ξεκίνησαν την ανερυθρίαστη μηντιακή προπαγάνδα στις επιμέρους επαγγελματικές ομάδες των Δημοσίων Υπαλλήλων. Αφού επίσης “παρέβλεψαν” να αναφερθούν ότι ο πραγματικός αριθμός των Υπαλλήλων βάσει της απογραφής είναι οι 760.000 και όχι το 1.100.000 που επί μήνες έλεγαν από τους διαύλους της τηλοψίας προχωρησαν ένα βήμα ακόμη...Ξεπερνώντας σε πάθος και ένταση ακόμη και την υφυπουργό, η οποία είχε όντως αξιοπρεπή στάση, επιδόθηκαν μέσω των δελτίων των 8, σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση προς τον εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών.

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά τέθηκαν οι ώρες διδασκαλίας, ο αριθμός των τμημάτων των μαθητών, οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών και ζητήματα που μπορούν να επιλύονται μόνο μεταξύ των ειδικών και σίγουρα όχι μεταξύ αυτών, που πολλές φορές κάθε βράδυ συγχέουν την ακρίβεια στη λαϊκή με τα επιτόκια των τραπεζών και τη χαμηλή αγοραστική κίνηση λόγω ύφεσης!

Σε κάθε περίπτωση η επίσημη μηντιοκρατία για μία ακόμη φορά, έχασε τόσο απροκάλυπτα την “αξιοπιστία της”...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ