Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ



ΠΡΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣΣΤΟ 

ΔΗΜΟ ΙΝΑΧΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι στο δήμο Ινάχου και πιο συγκεκριμένα στα όρη Βάλτου θα διεξαχθεί παγκόσμιος αγώνας αλεξιπτωτιστών πλαγιάς στα πλαίσια του παγκοσμίου κυπέλλου PWC .

Ο εν λόγω αγώνας αποτελεί κριτήριο για μελλοντικές μεγάλες διοργανώσεις (πρωταθλήματα ή κύπελλα) και ήδη έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός συμμετοχών (100) με πιλότους από πολλές χώρες.
Η καταξιωμένη πλέον στο πανελλήνιο περιοχή απογείωσης της Καλάνας  (Εμπεσός & Χαλκιόπουλο Βάλτου), γίνεται γνωστή και εκτός συνόρων διεκδικώντας τη φήμη που της αξίζει στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.

Η δημοτική αρχή και η Αερολέσχη Αγρινίου τολμούν να επιχειρήσουν το μεγάλο αυτό βήμα  στον αθλητισμό και τον πολιτισμό γενικότερα και προσκαλούν τους Αιτωλοακαρνάνες  πολίτες να συμμετέχουν με τη παρουσία τους στο μεγάλο αυτό γεγονός.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τρίτη 24/8: Τελετή έναρξης στο Δημαρχείο Ινάχου στο νέο Χαλκιόπουλο και ώρα 20:30
Τετάρτη 25/8 – Πέμπτη 26/8 – Παρασκευή 27/8 – Σάββατο 28/8: Διεξαγωγή αγωνιστικών  από τις 13:00 έως και τις 19:00
Σάββατο 28/8: Τελετή λήξης στον αύλειο χώρου του Γυμνασίου – Λυκείου Εμπεσού και ώρα 20:30.
Χορηγοί: Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού ΑιτωλοακαρνανίαςΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε.
Χορηγοί Επικοινωνίας:  ΑΧΕΛΩΟΣ TV  -ΡΑΔΙΟ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ – ΡΥΘΜΟΣ FM - Εφημερίδες – ΑΙΧΜΗ – ΣΥΝΕ ΙΔΗΣΗ – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ  - ΠΑΛΜΟΣ  - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ