Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Δήλωση Λάκη Αλπέτζου σχετικά με την αυτόδιαγραφή του από τη Ν.Δ.


Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Λάκη Αλπέτζου, πρώην προέδρου Δ.Ο. της Ν.Δ. Αγρινίου και για 30 χρόνια κομματικό μέλος, όσον αφορά από τις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο News Press Agrinio και μετά την ανακοίνωση του Προέδρου της οργάνωσης που περί άλλων αναφερόταν και αφού άφησε λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα επανέρχεται με την εξής δήλωση:
«Η απόφασή μου να ανακοινώσω στα τοπικά ΜΜΕ ότι αυτόδιαγράφομαι από το κόμμα που υπηρέτησε για 30 χρόνια πιστά και αδιάλειπτα, ήταν προσωπική και συνειδητή μου απόφαση και μόνο. Δεν υπέβαλα αίτηση διαγραφής μου στο κόμμα για να έχει εφαρμογή ο κανονισμός για κάτι που δεν έκανα, δηλαδή λόγοι παρέκκλισης από τις καταστατικές αρχές και τις αποφάσεις του κόμματος, όπως επιζητά στην ανακοίνωσή του ο νέος Πρόεδρος της Δ.Ο. Αγρινίου. Επίσης με την ενέργειά μου αυτή ήθελα να τονίσω ότι η αυτόδιαγραφή μου από μέλος του κόμματος γίνεται για πολιτικούς και ηθικούς λόγους και δεν θα έδινα τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε κομματικό όργανο να με διαγράψει και μάλιστα για κάτι που δεν έχω πράξει! Με λοιπή το γεγονός που εκπρόσωπος της μεγαλύτερης οργάνωσης του νομού της Ν.Δ. να μην μπορεί να διαχωρίζει την διαγραφεί με την αποχώρηση ενός μέλους και να δημιουργεί σύγχυση στο κόσμο της παράταξης κρύβοντας την «ταμπακιέρα» με διάφορες γραφειοκρατικές τυπικότητες ενώ βλέπουμε όλοι τοπικά η παράταξη να συρρικνώνεται συνεχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ