Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Τα φωτοβολταϊκά και ο μύθος της πράσινη επιδότησης των αγροτών


Μάταιος ο κόπος των κομματικών – κυβερνητικών παραγόντων - συνδικαλιστών των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών και της ΠΑΣΕΓΕΣ για νέα λάφυρα από το Δ' κοινοτικό πλαίσιο οικονομικής στήριξης, όσον αφορά τις φημολογούμενες επιδοτήσεις των φωτοβολταϊκών συστημάτων στους αγρότες.
Η κυρία Κατσέλη άφησε έξω από τον αναπτυξιακό νόμο τις επιδοτήσεις των φωτοβλταϊκών για τους αγρότες, που ψηφίστικε απο τη βουλή για τη συγκεκριμένη δράση, δίνοντας το τελειωτικό κτύπημα στην ύπαιθρο.
Αποδεικνύεται τελικά ως ο μύθος της νέας εποχής η «πράσινη ανάπτυξη» που επαγγέλλεται η κυβέρνηση και η χρήση της νέας τεχνολογίας είναι για όλους. Παράλληλα το σύνθημα που θέλανε να περάσουν τα «πράσινα παπαγαλάκια», ότι δηλαδή όλοι θα είναι αραχτοί στα καφενεία των χωριών τους και θα εισπράττουν χρήματα από τη ΔΕΗ, αποδείχθηκε σαν μύθος του Αισώπου!
Ο «Μπόμπολας» και οι υπόλοιποι μεγαλοεργολάβοι, τι θα κάνουν ρε… εξυπνάκηδες θα μείνουν άνεργοι και να «κονομάνε» κάτι «μάγκες» της ΕΑΣ Αγρινίου, όπως έγινε με τις επιδοτήσεις του καπνού κ.α. αγροτικών προϊόντων;
Όχι θα τους άφηνε η κ. Κατσέλη να βγουν στη ζητιανιά τους ανθρώπους!
Και εσείς σύντροφοι ψάξτε να βρείτε υποψηφίους στην Αιτωλ/νία για τα κομματικά σας ψηφοδέλτια μην τυχόν και δεν είναι άρτια και σας "μαλώσει" ο Τσούρας!
Λοιπόν η επιχείρηση πράσινη ενέργεια για όλους αποδεικνύεται «Άνθρακες ο θησαυρός»!

Υ.Γ. 1. Οι αγρότες ας περάσουν από τη ΔΕΗ ή την ΕΑΣ Αγρινίου να παραλάβουν τους φακέλους για να τους υποβάλουν εκ νέου αν επιθυμούν. Φυσικά χωρίς επιδότηση.
2. Η κ. Τίνα η πράσινη υπουργός που είναι για να διαμαρτυρηθεί για την ακύρωσή της; Ξέχασα βρίσκετε κάπου στη Ιθάκη και συ-σκέπτεται για τους δύστυχους αγρότες!

Καληνύχτα!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ