Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ο άφαντος απο το νομό σε έργα και δράσεις Περιφερειάρχης ήρθε να «σιγοντάρει» το Μοσχολιό



Με αρνητικά σχόλια υποδέχθηκαν αρκετοί Δημότες του Αγρινίου την προεκλογική φιέστα που έστησε το ΠΑΣΟΚ στο Δημαρχείο Αγρινίου με πρωταγωνιστή τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Τ. Αποστολόπουλο, ο οποίος έχοντας διαγνώσει πόσο ανάγκη έχει ο Παύλος την στήριξη του έσπευσε στο Αγρίνιο (αφού του ζητήθηκε κομματικά) να μοιράσει υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες στους ταλαίπωρους Αγρινιώτες.
Μαζί του ο Περιφερειάρχης κουβαλούσε δώρα για τους Δημότες και μελλοντικούς ψηφοφόρους του συντρόφου Παύλου,  δώρα μάλιστα που προορίζονταν για το σύνολο  του διευρυμένο Δήμου!  Σχολεία, έργα υποδομής στο Πανεπιστήμιο κ.α. (με τη μορφή πάντα υποσχέσεων) ήταν στο «καλάθι στήριξης» του κ. Αποστολόπουλου και φυσικά από αυτή τη λαμπρή φιέστα δεν θα μπορούσε να λείπει αυτός που πριν από 4 περίπου χρόνια  εγγυόντανε πως θα προσωποποίησε την «δύναμη ανατροπής» στο νομό, μοιράζοντας τότε  μεγάλες  υποσχέσεις στο λαό της Αιτωλοακαρνανίας.
Ναι σωστά καταλάβατε ..στην φιέστα πήγε και ο Νομάρχης που όπως σας έχουμε πει θα τα δώσει όλα για το Παύλο γιατί αν χαθεί ο Παύλος πολιτικά χάθηκε κι αυτός… από τα «μικρά» έστω που πλέον μπορεί να σχεδιάζει!  
Καταλαβαίνουμε λοιπόν από καιρό τώρα πως ο Παύλος έχει ανάγκη πολιτικής στήριξης από το ΠΑΣΟΚ αλλά ο κόσμος αυτά (αφού τα έχει βαρεθεί )τα προσμετρά αρνητικά , ακόμα κι αν τα υποσχεθεί από το Δημαρχείο (δίπλα στον Παύλο) ο ίδιος ο Παπανδρέου ..ο κόσμος έχει ανάγκη να δει έργα όχι να τα ακούει να προαναγγέλλονται και μάλιστα προεκλογικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ