Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ο Χάρρυ Κλυνν στο Μεσολόγγι



ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  ΔΕΥΤΕΡΑ  23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ               
 ΘΕΑΤΡΟ   ΛΙΜΑΝΙΟΥ                                                                                              
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

Ο Χάρρυ Κλυνν, ο δικός μας Χάρρυ Κλυνν, συνεχίζει να μας γοητεύει και να μας εκπλήσσει! Ο Χάρρυ Κλυνν παίρνει «ρίσκα», κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος και ποτέ αυτό που θέλει το κοινό… Και το κοινό καμιά φορά «κλωτσάει» δε θέλει να το βγάζουν από τη «βολή» του, θέλει να βλέπει και ν’ ακούει αυτά έμαθε να βλέπει και ν’ ακούει. Ο Χάρρυ Κλυνν μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί σε άλλα μονοπάτια… Μας πάει σε άλλες πολιτείες «αναρχικές» όπως λέει και το τραγούδι. Και σε μια εποχή παγκoσμιοποιημένης δημοκρατίας οι «αναρχικοί» δρόμοι του Χάρρυ Κλυνν είναι πολύτιμα αγαθά τόσο για την ατομικότητά μας, όσο και για την Δημοκρατία αυτήν καθεαυτή.



ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ • ΠΑΣΑΛΙΔΗ 90-92 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 55 132
Τηλ.: 2310 480.980 • FAX: 2310 480.986 • paremvasi.ep@gmail.com





ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010

Η «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

ΤΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

«ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ…»

ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΟΛΕΙΣ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ
ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ
&
Η ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
«ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ»



Ο Χάρρυ Κλυνν, Ο Μάρκος Λεζές και σατιρική θεατρική του ομάδα «ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ» δίνουν μια καινούρια διάσταση στο σατιρικό θέαμα. Φευγάτα κείμενα, ασυγκράτητο γέλιο και προβληματισμός… Κι ένας Χάρρυ Κλυνν χείμαρρος που παρασέρνει τους πάντες και τα πάντα και δεν αφήνει τίποτα όρθιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ