Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

G20: Αυτή η Σύνοδος είναι του Πούτιν!

Σχεδόν… απεγνωσμένοι οι άλλοι ηγέτες έκαναν γραμμή για να τον συναντήσουν έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την συμμετοχή του στην μάχη εναντίον του ISIS σύμφωνα με τα δικά τους πλάνα. Για πάνω από ένα χρόνο οι σχέσεις με την Μόσχα βρίσκονταν σε «βαθιά κατάψυξη», όμως τώρα ο Πούτιν φαίνεται να κρατά το κλειδί για την επίλυση του... εμφυλίου πολέμου στην Συρία. 
Με κεντρικό πρόσωπο τον πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν, ο οποίος αποτέλεσε το επίκεντρο των συνομιλιών, με όλους τους ηγέτες του δυτικού κόσμου, να ξεχνούν όλα όσα είχαν ειπωθεί τους περασμένους μήνες (με αφορμή την Ουκρανία) και να σπεύδουν να του μιλήσουν και να ξαναζεστάνουν την σχέση μαζί του.
Η αλλαγή αυτή προφανώς έχει να κάνει με την επίδειξη δύναμης που έχει κάνει ο Ρώσος πρόεδρος, με την αποφασιστικότητα που δείχνει στην αντιμετώπιση του ISIS στην Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ