Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές δασκάλων Αγρινίου - αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο η καταμέτρηση των ψήφων των σημερινών εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου-Θέρμου.
Συνολικά ψήφισαν 668 εκπαιδευτικοί και βρέθηκαν 50 άκυρα ψηφοδέλτια και...ένα λευκό. 
Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 617.
Έλαβαν:
ΔΑΚΕ: 230 ψήφοι και 4 έδρες

Ανεξάρτητη Ενωτική κίνηση: 230 ψήφοι και 3 έδρες

Εκπαιδευτική Προοπτική – ΕΡΑ – Συνεργαζόμενοι: 99 ψήφοι και δυο έδρες

Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΜΕ) : 56 ψήφοι και καμιά έδρα

Θυμωμένοι Δάσκαλοι: 56 ψήφοι και καμιά έδρα

Το νέο Δ.Σ. αναμένεται να συνεδριάσει τις επόμενες μέρες για την κατανομή των θέσεων του προεδρείου. Το πρωί οι δάσκαλοι της περιοχής πραγματοποίησαν γενική συνέλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγρινίου «Ανεσις» ενώ οι εκλογές διεξήχθησαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο του Αγρινίου.

Περισσότερες φωτο εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ