Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Συμβούλιο αρχηγών: Κορόιδευαν, επί έξι ώρες ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί το λαό.

Της Νάντιας Δελιγιώργη
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 
Oλοκληρώθηκε, έπειτα από περίπου 6 ώρες, η φαρσοκωμωδία μετριοτήτων, που αποκαλείται Συμβούλιο Αρχηγών, υπό έναν ευρώ – πληκτο Πρόεδρο της....Δημοκρατίας, που έχει εξελιχθεί σε "υπάλληλο" του Τσίπρα. 
ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ
Το Συμβούλιο έληξε με τους αρχηγούς να έχουν κάνει μια "τρύπα στο νερό", κοροϊδεύοντας, επί έξι ώρες, ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τον ελληνικό λαό. 
Κι' αυτό διότι, ενώ όλοι οι αρχηγοί ψήφισαν το καταστροφικό τρίτο μνημόνιο και τον σφαγιασμό του ασφαλιστικού που περιέχει, τελικά ο ένας προσπαθούσε να φορτώσει στους άλλους την υλοποίηση των επώδυνων ασφαλιστικών ρυθμίσεων, για να μην επωμισθεί ή για να επιμερίσει, το πολιτικό κόστος. 
Τα θέματα που έτυχαν κάποιας συμφωνίας ήταν ανώδυνες και μάλλον αποπροσανατολιστικές, διατυπώσεις για το προσφυγικό και τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

1 σχόλιο :

  1. Γιατί δεν είναι στην σύναξη και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό πολιτικοί αρχηγοί;
    Δεν τους χωρούσε το οβάλ προεδρικό τραπέζι;
    Ή είχαν πέσει στο κρεβάτι από ίωση!!! Γιατί αν απουσίαζαν από ίωση δικαιολογούνται ειδάλλως είναι Αδικαιολογήτος Απόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ