Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ για… ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΠΕΡΓΕΙ 12-11

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ
«Την ήττα εγώ δεν παραδέχτηκα»
Μ. Αναγνωστάκης
Πάνω από τα σχολεία πλανάται ένα φάντασμα. Αυτό που λέει πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Που λέει πως πρέπει να υπομένουμε το... 
μοιραίο, την καρμανιόλα, τους δανειστές, τους τοκογλύφους, τους διπρόσωπους και τους δυνάστες.
Αυτή τη χάρη δε θα τους την κάνουμε!
Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σύσσωμη με την αντιπολίτευση προσκυνούν τις «Προστάτιδες δυνάμεις», αν ορισμένοι κατάπιαν τη γλώσσα τους, ΕΜΕΙΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ που Διακονούμε την Αλήθεια και την Ανάγκη, δεν έχουμε κανένα λόγο να γίνουμε υπηρέτες και δούλοι. Περισσότερο τώρα που βιώνουμε τον τρίτο μνημονιακό ζόφο που βάζει στο θυσιαστήριο μισθούς, συντάξεις, Υγεία, Παιδεία Πρόνοια και Δημόσιο Εθνικό Πλούτο. Τώρα που οι υποταγμένοι στις συνδικαλιστικές ηγεσίες δίνουν «γη και ύδωρ». Αλήθεια που είναι η ενημέρωση της Β΄ ΕΛΜΕ για την απεργία, που ψήφισαν στην ΟΛΜΕ;
Εμείς, άνθρωποι των γραμμάτων και των αρμάτων, σπάμε την εκκωφαντική σιωπή και λέμε
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ!
Να οργανώσουμε τη μελαγχολία; ΟΧΙ θα οργανώσουμε τη δυσαρέσκεια και την ανάγκη της οργής.
Το πιο σημαντικό σε όλο αυτό το σκηνικό είναι ότι ΕΕ, ΔΝΤ, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ΜΜΕ, δηλαδή η νέα ανίερη Συμμαχία, θέλει να μας πείσει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει μόνο για τα ζώα που ζουν με βάση το ένστικτο, φωνάζουμε με όλες τις δυνάμεις μας εμείς. Για μας τους ανθρώπους, ισχύει η δύναμη της επιλογής και του αγώνα. Όπως γίνεται πάντα στις μεγάλες στιγμές! Ξεσηκωμός εργαζομένων και νεολαίας απέναντι σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις, τραπεζίτες, καπιταλιστές, ιμπεριαλισμό.
Σιγά μην κλάψουμε, σιγά μη φοβηθούμε…
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τη βοήθεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ και ΜΜΕ, εξειδικεύει το τρίτο μνημόνιο, αφού πρώτα μετέτρεψαν το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ υπέρ της γερμανικής Ε.Ε. Ορισμένοι επιλέγουν το χωριστό δρόμο, την άλλη πλατεία, το μοναχισμό. Αλλά η πραγματική δύναμη είναι το ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ των εργαζομένων. Είναι ο μόνος ανίκητος παράγοντας όταν έχει σχέδιο, οργάνωση και πίστη.
Δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στους πουλημένους της ΓΣΕΕ, που συνωστίζονται στα «σαλόνια» της άρχουσας τάξης του «ΝΑΙ στο ευρώ με κάθε θυσία»!
Δεν εμπιστευόμαστε την γραφειοκρατική ΑΔΕΔΥ, παρά του ότι το πλαίσιο των αιτημάτων είναι σε σωστή κατεύθυνση, τούτη τη φορά αλλά ούτε και τους κάθε λογής εθελόδουλους.
ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ τη μέρα της πανελλαδικής - πανεργατικής Απεργίας της 12 Νοέμβρη για να δείξουμε τη δύναμή μας στην εξουσία και να πάρουμε απαντοχή από το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΑΠΕΡΓΙΑ ως το πρώτο βήμα για να περάσουμε απέναντι στη στεριά, δηλαδή να περάσουμε το μεταβατικό στάδιο της αμηχανίας, της απογοήτευσης, της σύγχυσης, που σκόπιμα προκαλούν παλιές και νέες κυβερνητικές δυνάμεις.
Στις 12 Νοέμβρη (5 μέρες πριν τη μεγάλη επέτειο του Νοέμβρη 1973) ξαναδείχνουμε τη δύναμή μας!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Όποιοι νόμισαν ότι ξοφλήσαμε κάνουν λάθος. Στους δρόμους ξανακερδίζουμε τη ζωή μας.
Αγρίνιο, 10 Νοέμβρη 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ