Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ρωγμές σε δυο σχολικά κτίρια του δήμου Αγρινίου-σε εξέλιξη έλεγχοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η καταγραφή της κατάστασης σε δυο σχολικά κτήρια του δήμου Αγρινίου, μετά την διαπίστωση πρόκλησης ρωγμών σε αυτά, έπειτα και τον χθεσινό ισχυρό σεισμό στην Λευκάδα.
Πρόκειται για το 3ο Δημοτικό Σχολείο του Αγρινίου αλλά και το Δημοτικό...Σχολείο στην Γουριώτισσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου από χθες διαπίστωσαν την ύπαρξη ρωγμών σε κάποια σημεία και ενημέρωσαν τον δήμο που με την σειρά του έστειλε σήμερα το πρωί κλιμάκιο που κάνει αυτοψία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν εντοπιστεί κάποιες εξωτερικές ρηγματώσεις και πεσμένοι σοβάδες ενώ αναμένεται να ζητηθεί και η συνδρομή της Περιφέρειας. Με απόφαση της Διεύθυνσης του σχολείου σήμερα δεν γίνεται μάθημα στο σχολείο.
Ρωγμές όμως έχουν διαπιστωθεί και στο Δημοτικό Σχολείο της Γουριώτισσας και εκεί γίνεται αυτήν την ώρα έλεγχος. Μια πιο σαφής εικόνα θα υπάρχει το μεσημέρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης έχει στείλει έγγραφο σε όλες τις Διευθύνσεις των σχολείων του δήμου Αγρινίου, ώστε να ενημερώσουν εάν διαπιστώνουν προβλήματα, μετά τον σεισμό της Λευκάδας.
Οι περισσότερες εκτιμήσεις πάντως είναι προς το παρόν καθησυχαστικές: Οι φθορές φαίνεται πωςείναι επιφανειακές αλλά αυτό μένει να το διαπιστώσουν καλύτερα οι ειδικοί από την Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ