Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ"

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" καταγγέλλει τις μνημονιακές πολιτικές που οδηγούν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και στη στέρηση κάθε κοινωνικού αγαθού.
Γι' αυτό καλούμε τους πολίτες μαζικά να εναντιωθούν και να παλέψουν μαζί μας ενάντια στις εγκληματικές αποφάσεις, όπως είναι οι διακοπές ρεύματος στα σπίτια μας και τα... μαγαζιά μας.
Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που γίνουν πράξη οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα επανέλθουμε με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ"
Τηλ. επικοινωνίας: 6977 151051
Facebook: ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ