Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος παρέστη και κατέθεσε στεφάνι στην ημέρα μνήμης των ηρώων του Πολυτεχνείου

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Οικονόμου και τους Κώστα Κωνή, Αντιπρόεδρο, Ελευθερία Σιαμέτη, Ειδική Γραμματέα, Σπύρο Τζίμα, έφορο Τύπου, Βίκυ Αράπη – Καραγιάννη, Μαρίνα Τζάκου, Ηλέκτρα Κίκη, μέλη του Δ.Σ. με την ευκαιρία του εφετινού εορτασμού της...επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη 1973, κατέθεσε τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη 2014 στεφάνι απότισης τιμής στο χώρο του Πολυτεχνείου.
Συνεχίστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ